Get Adobe Flash player

P-TOUCH слави 25-у годишњицу
Можете ли замислити да обиђете свет 114 пута?  Па то је раздаљина коју бисте морали прећи како бисте поставили сваку P-TOUCH налепницу  продату од када је BROTHER први на свету произвео ручни електронски уређај за етикетирање још 1988. године. Првенац, PT-6 ручни електронски уређај за етикетирање, пуштен је у продају пре 25 година и од тада су BROTHER-ови P-Touch уређаји за етикетирање привукли жељне следбенике и продати у количини од 37 милиона, са пуштених 147 модела до данас. Технологија је, наравно, у међувремену значајно напредовала и P-Touch се развио у бренд са широким спектром ручних и столних штампача за налепнице, укључујући и јединствене уређаје за ламинирано етикетирање.

Као један од најпознатијих брендова за етикетирање, P-Touch је уређај од избора за оне који воле да контролишу хаос својих радних места, личних ствари и живота. Ми нудимо нашим муштеријама широки избор ручних и столних решења за етикетирање. P-Touch уређаји за ламинирано етикетирање креирају отпорне налепнице професионалног изгледа које могу да трају годинама.

Наши штампачи за налепнице се користе у много разних сврха, пружајући решења за етикетирање за професионалну, кућну употребу, као и за употребу специјалне намене.

P-TOUCH ОБЛАСТИ ПРИМЕНЕ:

КОД КУЋЕ У КАНЦЕЛАРИЈИ ЕЛЕКТРОИНЖИЊЕРИНГ
и ИНДУСТРИЈА
– Дечије играчке – Документација – Печ панели
– Школски прибор – Извештаји – Кутије за транспорт
– Бицикл – Инструкције за опрему – Плоче
– Алати – Електрична опрема – Пок. телефонских прикључака
– Полице у гаражи – Архива – Алати
– Фото албуми – Плочице са именом – Рек ормари и њихови картони
– Музички CD-ови – Беџеви – Цеви
– Занатски радови – Баркодови – Контрола квалитета
– Биљке – Бројеви за случај опасности – Упозорења
– Кухињске посуде за зачин – Поштански сандучићи – Сигурносна обавештења
– Баркод ознаке

Обележивачи које тренутно имамо у понуди: