Get Adobe Flash player

fotokop1

Сервис фотокопир апарата

  • Редовно одржавање апарата како у гарантном року тако и после њега
  • Генералну репарацију Вашег апарата у нашем сервису
  • Савете – комплетне информације и предлози при куповини апарата и његовом коришћењу

Редовно одржавање

Да би фотокопир био стално исправан и оперативан потребно га је редовно одржавати. За сваки модел апарата предвиђено је да се после извесног броја копија одради редован сервис. Тада се апарат сређује, чисти и проверавају се сви његови витални делови. По потреби се замењују дотрајали делови за које је и сам произвођач прописао на колико хиљада копија се мењају. Наш сервис је снабдевен оргиналним резервним деловима за све моделе Цанон апарата чиме је осигуран квалитетан и поуздан рад апарата. Делови које поседујемо увежени су директно од произвођача па је тиме осигурана конкурентна цена истих. Редовно одржавање се ради на терену односно код вас, тако да не морате бринути о пребацивању апарата до сервиса.

fotokop2

Генералну репарацију

После великог броја копија који не може бити фиксно одређен фотокопир апарат дође у стање када му је потребан веома детаљан преглед што се одлучује праћењем стања при редовном одржавању. Тада је потребно донети апарат у сервис због генералног сређивања. При генералном сређивању апарат се раставља до последњег склопа и проверавају се сви његови делови. Сваки део се појединачно прегледа, чисти и подмазује. Делови који су дотрајали се замењују. После склапања апарат је подвргнут детаљној провери функционалности. Апарат који је прошао генералну репарацију код нас добија гаранцију на функционалност за следећи број копија који зависи од модела или се гаранција може односити на временски период.


Двадесет година одржавања и сервисирања фотокопирних апарата, брза и повољна услуга, чине нас Вашим најбољим избором пословног партнера.
Придружите се хиљадама задовољних муштерија и откријте зашто смо најбољи!